Solitaire 13 in 1 Collection

Solitaire 13 in 1 collection is een online spel dat gratis kan worden gespeeld. Het spel is 13 verschillende solitaire spellen in één, en omvat Klondike, FreeCell, Spider Solitaire, Pyramid Solitaire, en nog veel meer. Dit spel biedt een geweldige manier om de tijd te doden, en kan gespeeld worden voor elke lengte van tijd. De bediening van het spel is zeer eenvoudig en het is gemakkelijk om te leren spelen. Dit spel is perfect voor mensen van alle leeftijden.

Hoe te spelen:

Om Solitaire 13 in 1 te spelen, klikt u gewoon op het spel dat u wilt spelen. Het spel wordt dan geladen en u kunt beginnen met spelen. De besturing van het spel is heel eenvoudig. Om een zet te doen, klikt u op de kaart die u wilt verplaatsen en vervolgens op het veld waar u de kaart naartoe wilt verplaatsen. Als u geen zet kunt doen, klikt u gewoon op de knop ongedaan maken en de laatste zet die u hebt gedaan, wordt ongedaan gemaakt.

Besturing:

De besturing van Solitaire 13 in 1 is heel eenvoudig. Om een zet te doen, klikt u op de kaart die u wilt verplaatsen en vervolgens op het veld waar u de kaart naartoe wilt verplaatsen. Als u geen zet kunt doen, klikt u gewoon op de knop ongedaan maken en de laatste zet die u hebt gedaan, wordt ongedaan gemaakt.
Meer spellen als Solitaire 13 in 1 Collection