Super Solitaire

Super Solitaire is een spel dat online kan worden gespeeld tegen andere spelers. Het spel is ook bekend als Super Klondike, Super Pyramide, of gewoon Solitaire. Het doel van het spel is om alle kaarten uit het speelveld te verwijderen door paren van kaarten met dezelfde waarde te matchen. Het spel kan worden gespeeld met een standaardspel van 52 kaarten of een spel van 54 kaarten met twee jokers.

Super Solitaire wordt meestal gespeeld met zeven kolommen van kaarten, waarbij de eerste kolom één kaart bevat, de tweede kolom twee kaarten, enzovoort. Het doel van het spel is om alle kaarten van het speelveld te verwijderen door paren van kaarten met dezelfde waarde bij elkaar te leggen. Het spel kan gespeeld worden met een standaard deck van 52 kaarten, of een deck van 54 kaarten met twee jokers.

Het spel begint met het delen van zeven open kaarten in de eerste kolom, zes open kaarten in de tweede kolom, enzovoort. Het doel van het spel is om alle kaarten van het speelveld te verwijderen door paren van kaarten met dezelfde waarde bij elkaar te leggen. Het spel kan gespeeld worden met een standaard spel van 52 kaarten, of met een spel van 54 kaarten dat twee jokers bevat.
Meer spellen als Super Solitaire