Cube Blast

Cube Blast is een online spel dat uw puzzel-oplossende vaardigheden test. Het doel van het spel is om alle kubussen van het scherm te verwijderen door drie of meer kubussen van dezelfde kleur te combineren. Klinkt eenvoudig genoeg, maar naarmate de levels vorderen, wordt de uitdaging groter. Je zult strategisch moeten denken en zorgvuldig moeten plannen om elk level te voltooien.

Je gebruikt je muis om de kubussen als speler aan te klikken en te verslepen. Je kunt ze overal op het scherm verplaatsen, maar je moet wel oppassen dat er geen gaten ontstaan. Deze verdwijnen als je drie of meer kubussen van dezelfde kleur bij elkaar krijgt. Hoe meer kubussen je in één keer weg kunt spelen, hoe hoger je score zal zijn.

Je score kan ook worden verhoogd door het voltooien van level doelen, zoals het wegspelen van meerdere kubussen of het verdienen van een bepaald aantal punten. Hoe sneller je de doelen haalt, hoe meer bonuspunten je verdient. Als je vast komt te zitten, zijn er verschillende power-ups die je kunnen helpen. Dit zijn onder andere bommen, die een groot gebied met kubussen opruimen, en speciale kubussen die alle kubussen van één kleur opruimen. Je kunt deze power-ups ook gebruiken om extra punten te verdienen.
Meer spellen als Cube Blast