Zen Cube 3D

Zen Cube 3D is een leuk en verslavend puzzelspel dat u urenlang vermaakt. Het spel speelt zich af in een prachtige 3D-omgeving en bevat verschillende puzzels om op te lossen. De besturing is eenvoudig en gemakkelijk te leren, en het spel is geschikt voor alle leeftijden. Het spel is niet alleen leuk, maar heeft ook een kalmerend effect dat je helpt te ontspannen en te ontstressen.

Om te spelen, moet je op drie blokken van dezelfde kleur tikken die met elkaar verbonden zijn. Als je dat doet, verdwijnen ze en komen er nieuwe blokken voor in de plaats. Het doel is om het hele bord vrij te maken van blokken. Er zijn verschillende speltypen om uit te kiezen, en elk biedt een unieke uitdaging. Nadat je een level hebt voltooid, kun je je score delen met je vrienden op Facebook of Twitter.

De interface is schoon en gebruiksvriendelijk, en de graphics zijn kleurrijk en een lust voor het oog. Het spel is ook zeer verslavend, en je zult merken dat je er herhaaldelijk naar terug zult keren. Over het geheel genomen is Zen Cube 3D een geweldig spel dat je urenlang zal vermaken.
Meer spellen als Zen Cube 3D