Treasures Of Montezuma 3

Het spel "Schatten van Montezuma 3" gaat over het matchen van oude artefacten en relikwieën om te helpen de Azteekse goden uit hun gevangenschap te bevrijden. Om dit te bereiken, moet je matches maken van drie of meer dezelfde tegels op het rooster, waarbij je de muis gebruikt om ze te verslepen. Als je lange combo`s kunt maken, verdien je power-ups waarmee je het bord nog sneller leeg kunt spelen. Dit spel is beschikbaar op vele platforms en biedt uren speelplezier voor gamers van alle leeftijden.

De graphics van het spel zijn kleurrijk en oogstrelend, en de gameplay is gemakkelijk op te pikken maar uitdagend om onder de knie te krijgen. Met meer dan 200 levels om te spelen, is Treasures of Montezuma een spel dat je terug laat komen voor meer. Als je een fan bent van match-three games, is dit spel zeker de moeite waard om te spelen.

Spelers hebben het spel "Treasures of Montezuma" met hoge cijfers beoordeeld, en het is gemakkelijk te zien waarom. Als je op zoek bent naar een leuk en verslavend drie-op-een-rij spel, dan is dit de game voor jou.
Meer spellen als Treasures Of Montezuma 3