Sugar Shock

Sugar Shock is een multiplayer online spel. De spelers in verschillende teams strijden tegen elkaar in de virtuele wereld om de hoogste score te behalen. Elke speler matcht snoepjes om punten te scoren binnen 60 seconden. De speler heeft slechts één minuut om zoveel mogelijk snoepjes te matchen. Als de speler er niet in slaagt om binnen de minuut snoepjes te matchen, wordt hij uit het spel gehaald. De speler die als laatste overblijft, wint.

Het matchen van rauwe snoepjes bevredigt het suikergevoel van de spelers. Hoe meer snoepjes er bij elkaar passen, hoe hoger de score. De speler kan maximaal drie snoepjes van dezelfde soort bij elkaar passen (drie verschillende soorten snoepjes, zoals zoete aardappel, gelei en chocolade).

De speler moet voor elk level de bijpassende snoepjes kiezen voordat hij begint met spelen. Het spel is verdeeld in verschillende niveaus, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Elk level vereist dat de speler meer en meer snoepjes bij elkaar zoekt om te winnen.

De spelers gebruiken hun smartphone om het spel te spelen. Elke speler kiest een personage en kiest een geschikte outfit voor zichzelf voordat ze beginnen met spelen. De speler kan het personage uit de lijst kiezen of zijn eigen personage tekenen.
Meer spellen als Sugar Shock