Aliens In Chains

Het kan intimiderend zijn op het eerste, maar nadat u het concept begrijpen, je bent in voor een soepele rit. Het spel speelt zich af in een ruimte setting fans van de ruimte schieten games zijn er zeker van te genieten. Je krijgt de opdracht om specifieke patronen te herkennen, die omringd zijn door explosieven die afgaan zodra je ze met de cursor activeert.

Dit levert je punten op, en het spel heeft verschillende niveaus, dus het wordt moeilijker naarmate je vordert. Het is een spannend spel dat je lang zal vermaken en dat kan worden gebruikt om de dagelijkse druk van het leven te verlichten. Als u van ruimte spelen en lastige logica houdt, zou dit spel op uw lijst van dingen te doen moeten zijn. Aliens in ketens is een spel dat vereist dat u explosieven rond verschillende vormen gegeven identificeren.

Een niveau zal worden over alle de explosieven in het worden geactiveerd, die ook een nieuw niveau met nieuwe uitdagingen brengt. Naarmate je verder komt in de levels, worden ze steeds moeilijker, totdat je bij het laatste level komt, dat lastig is, maar nog steeds te doen.
Meer spellen als Aliens In Chains