The Stones Of The Pharaoh

Het centrale concept van het spel is het matchen van gekleurde blokken om de levels uit te spelen. Meer niveaus kunnen worden ontgrendeld als je speelt, dus dit online spel is ook erg lang. Het is een gratis online spel, geschikt voor een tijdje plezier. Het is ook een zeer goed ontworpen spel, aangezien de blokken kunnen worden gedraaid en de kleuren veranderd door erop te klikken. Dit vereist concentratie om het niet te gemakkelijk te maken. Opmerkelijk genoeg kan dit online spel op elk moment van de dag worden gespeeld, zonder dat je op iemand hoeft te wachten.

Het spel zelf is hilarisch met zijn vele verschillende kleuren en vormen van de blokken. Hoewel het niet veel regels heeft, kunnen sommige je helpen op je reis om uit alle blokken te komen. Het wordt misschien een beetje irritant als je aan de verliezende hand bent.

Het goede aan dit online spel is dat het gratis en eerlijk is - er zijn helemaal geen kosten aan verbonden om het te spelen of zelfs maar te zien hoe het eruit ziet.
Meer spellen als The Stones Of The Pharaoh