Bubble Pet Saga

Bubble Pet Saga is een leuk spel over schattige kleine huisdieren die houden van bubble-wrap pop! In Bubble Pet Saga bestuur je een huisdier en ga je op avontuur om andere huisdieren te vinden. Wanneer je het spel begint maak je je huisdier, daarna is het aan jou wat er verder gebeurt. Je hebt veel verschillende opdrachten die met bubbels te maken hebben, zoals 100 bubbels laten knallen in één minuut of 5 sterren halen op elk moeilijkheidsniveau.

Het doel van dit spel is om nieuwe levels vrij te spelen en beloningen te krijgen door opdrachten te voltooien en in levels vooruit te komen. Er zijn ook veel verschillende speltypen met speciale regels of nieuwe spelmechanismen, zoals "Bubble Frenzy". Als je van bellen knallen houdt, dan is dit spel echt iets voor jou.

Andere functies zijn een eenvoudig maar leuk besturingssysteem dat je door het spel leidt en ook een collector`s edition met bonus features zoals bubbels, stickers en andere bonussen. Al met al is Bubble Pet Saga het perfecte spel voor iedereen die van bubble-popping plezier houdt!