Garden Match Saga

Garden Match Saga door u te tonen hoe om te spelen, besturingselementen, en spelmechanismen. Het spel heeft een touch screen interface die niet erg intuïtief is, dus dit artikel zal u helpen aan de slag te gaan. Dit spel kan online of offline worden gespeeld, maar met de online versie, zult u moeten betalen om het spel te spelen. Er is een optie om dit spel gratis te spelen, maar ik heb het niet kunnen vinden.

Hoe te spelen

Het spel is een match-3 spel, waar u dezelfde vruchten kunt matchen om ze uit de tuin te verwijderen. De tuin is verdeeld in drie rijen, met de onderste rij met drie vruchten in elke rij. Er zijn vruchten aan de bovenkant en onderkant van het scherm, met een scrollende middelste vrucht. Er zijn ook enkele planten die kunnen worden verwijderd door ze te matchen met een andere plant. Onderaan het scherm bevindt zich een knop waarmee je een spel kunt "voortzetten" of naar het hoofdmenu kunt gaan. Met de cijfertoetsen op je toetsenbord kun je van rij veranderen.

De besturing

Verplaatsing - PijltjestoetsenVerander Rij - CijfertoetsenVerwijder Wedstrijd - Spatietoets (Hierdoor verliest de speler ook een beurt.)Pauze/Stop Spel - Escape-toets, Q-toets en P-toets.
Meer spellen als Garden Match Saga