Unfreeze Pinguins

Pinguïns zitten gevangen in een ijzige grot! Help ze ontsnappen door de ijsblokken te ontdooien met je warmtepistool. Maar pas op dat je de pinguïns niet oververhit, anders worden ze geroosterd! Deze uitdagende puzzelgame bevat 50 levels met oplopende moeilijkheidsgraad, plus een bonusset van 10 "extreme" levels voor spelers die een uitdaging willen. Met zijn schattige graphics en eenvoudige gameplay zal Unfreeze Pinguins je hart doen smelten!

Dus trek je koud-weer-uitrusting aan en maak je klaar om een paar kille pinguïns te helpen in dit unieke puzzelspel. Het is tijd om die vogels te ontdooien! Dit spel zal zeker uren speelplezier opleveren voor alle leeftijden. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het spelen van Unfreeze Pinguins!

Het is tijd om een paar kille pinguïns te helpen in deze unieke puzzelgame. In Unfreeze Pinguins is het je doel om de ijsblokken waarin de pinguïns gevangen zitten te ontdooien met behulp van je warmtepistool. Maar pas op dat je de pinguïns niet oververhit, anders worden ze geroosterd!
Meer spellen als Unfreeze Pinguins