Treasures Of Montezuma 2

Vervolg je fascinerende ontdekkingstocht door de jungle op zoek naar verloren schatten; je kunt een adrenalinestoot verwachten, een hoop uitdagende edelsteenpuzzels en een behoorlijke sensatie in The Treasures of Montezuma 2.

In het eenvoudige drie-op-een-rij spel The Treasures of Montezuma 2 verdwijnen groepjes van drie of meer stenen met dezelfde kleur onmiddellijk.Edelstenen die in de stenen vastzitten worden over het speelveld verspreid, en het doel van elk level is om een specifiek aantal edelstenen te verwijderen om verder te komen.

Een meta-game dat aan de puzzels is toegevoegd, maakt het mogelijk om snel een oude metropool te bouwen met behulp van tikjes. Elk bouwwerk dat je koopt voegt extra speelstukken toe aan het veld, zoals exploderende stenen en bliksemschichten.

De belangrijkste speltypen in The Treasures of Montezuma 2 zijn de relatief gebruikelijke Adventure-, Survival- en Puzzle-speltypen. Het spel bevat echter ook twee extra gameplay-onderdelen in de match-three gameplay om de dingen interessant te houden, met de eerder genoemde gebouwen die helpen om de bonusblokken te kruiden en verborgen schatten die voor wat extra interesse zorgen.

The Treasures Of Montezuma 2 is een HTML5-gebaseerd spel dat iedereen kan spelen op zowel pc als mobiele apparaten. Je kunt het spel gratis online spelen op je computer, een Android smartphone, een iPhone of een iPad, en andere apparaten.
Meer spellen als Treasures Of Montezuma 2