Magic Jewels

Magic Jewels is een online spel over edelstenen jagen en handelen. Om te beginnen, begin je met een paar juwelen die je kunt gebruiken om te ruilen of verkopen voor munten, edelstenen, en andere items. Met deze munten kun je meer juwelen kopen met behulp van de in-game valuta van edelstenen. Juwelen worden gebruikt voor de verschillende soorten juwelen die hieronder worden opgesomd:

Hoe te spelen

Om te beginnen, open je het spel en kies je "Nieuw Spel." Selecteer "Creëer Nieuw Juweel", voer dan de naam van je karakter in (het karakter dat je gaat gebruiken). Je krijgt vier juwelen als begininventaris. Het is aanbevolen dat je deze bewaart om te gebruiken voor andere juwelen. Je kunt deze juwelen ook verkopen om munten of voorwerpen te ontvangen.

Controls

Wanneer je het spel voor het eerst start, zullen er vier knoppen op je pagina staan. Elk van deze knoppen leidt je naar de verschillende pagina`s van het spel. De eerste knop is om een nieuw spel te beginnen. Met de tweede knop ga je terug naar de hoofdpagina en met de drie andere knoppen kun je juwelen ruilen, verkopen en kopen.
Meer spellen als Magic Jewels