Diamond Rush

"Diamond Rush" is een Match-3 spel waar spelers punten en power-ups kunnen verzamelen door drie of meer van een soort edelsteen bij elkaar te passen. Aan de onderkant van het scherm zijn verschillende stenen die spelers samen moeten passen om te winnen. Wanneer al deze edelstenen bij elkaar passen, zullen ze verdwijnen. Diamond Rush is een downloadbaar free-to-play spel beschikbaar op Google Play. Het is gratis, maar heeft regelmatig in-app aankopen waar spelers echt geld kunnen uitgeven om extra edelstenen te kopen.

Hoe te spelen

Het spel is eenvoudig. Spelers moeten overeenkomen met drie of meer edelstenen van verschillende kleuren om punten te krijgen. Zodra een bepaald aantal punten is bereikt, winnen de spelers sterren. Spelers kunnen zo lang als ze willen combinaties maken, maar om het spel te winnen moeten ze vrij snel op de edelstenen klikken om een match te maken voordat alle stenen verdwijnen en er alleen nog ruimte overblijft in het midden van het scherm. Spelers spelen om de beurt met andere spelers en ontvangen altijd een bepaalde hoeveelheid goud bij het winnen van wedstrijden.

Controls

Controls voor het spel zijn eenvoudig te gebruiken. Spelers kunnen op elk juweel klikken om een match te maken of het met hun vingers slepen om de steen te verbinden. Hoe langer spelers trekken, hoe meer juwelen er aan elkaar gekoppeld worden. Spelers kunnen ook op de plus-toets drukken om dezelfde gekleurde edelstenen op het bord bij elkaar te krijgen, waardoor ze meer punten krijgen dan wanneer ze slechts drie of vier van één kleur bij elkaar hadden gekregen. Spelers kunnen tussen de speltypen wisselen door in hun instellingen te selecteren op welke manier ze willen spelen.
Meer spellen als Diamond Rush