Diamond Rush 2

Diamond Rush 2 is een spannend en opwindend online spel. Het biedt actie, strategie en avontuur in één spel! Je doel is om de rol aan te nemen van een ontdekkingsreiziger die is gestrand op een buitenaardse planeet. Verken de oppervlakte van de planeet, op zoek naar grondstoffen terwijl je faciliteiten bouwt die waardevol diamantstof produceren. Diamanten moeten aan bases worden geleverd om ze te activeren. Spelers kunnen het spel spelen, de planeet verkennen en met andere spelers communiceren om hun ervaringen te delen. Ze kunnen ook de inspanningen van anderen bekijken en meedoen aan hun spelletjes.

Het spel kan worden gedownload van verschillende populaire spelsites, waaronder GameHouse, Zynga en AOL. Spelers kunnen met andere spelers chatten via verschillende middelen, waaronder AIM, Yahoo Instant Messenger en instant messaging-diensten zoals Skype. Spellen kunnen ook rechtstreeks op de website worden gespeeld.

Het spel is een online spel voor meerdere spelers, waarbij maximaal tien spelers proberen om zoveel mogelijk diamanten of punten te verzamelen door samenwerking of competitie. Het spel kent snelle actie, waarbij elke speler probeert om net zoveel diamanten te verzamelen als zijn mede-avonturiers. Het wordt gespeeld in procedureel gegenereerde grotten door een team van tien spelers. Spelers kunnen geavanceerde personages kiezen met verschillende vaardigheden om te helpen in de grot.
Meer spellen als Diamond Rush 2