Pirates Match 3

Pirates Match 3 is een online spel waar je probeert drie of meer tegels te matchen door er op te klikken. De tegels blijven passen totdat ze niet meer naast andere passende tegels liggen.

Hoe te spelen

Het doel van het spel is om alle piratenschatten van je scherm te verwijderen, zodat je ze als je eigen schatten kunt claimen en ze kunt gebruiken om op de markt te handelen voor goud, vlees en rum. Je vernieuwt het speelveld door op een blokje te klikken of op ENTER te drukken. Als je alle blokken hebt opgeruimd, krijg je een nieuwe lading schatten van een scheepswrak vol rijkdom! Als Trader Joe`s langskomt en vraagt of hij wat buit mag ruilen voor eten, zorg er dan voor dat je ja zegt.

Controls

Klik op de groene pijlknop in de linkerbovenhoek om een nieuw spel te beginnen. Om het bord te vernieuwen, klik op een tegel of druk op ENTER. Om een schat te ruilen met Trader Joe, druk op de SPATIEBALK. Om voedsel te ruilen voor rum, druk CTRL en rechtsklik met de muis. Om het spel te verlaten en het optiemenu te openen, druk je op ESC.
Meer spellen als Pirates Match 3