Pet Crush

Pet Crush is een sociaal spel waarin spelers kunnen genieten van uitdagende maar niet onmogelijke levels en deze kunnen delen met vrienden. Spelers kunnen schattige huisdieren verzamelen en uren doorbrengen met het levelen van hun hoeden, kettingen en armbanden om hun look aan te passen. Het is een geweldige manier om de tijd tussen werk of school door te doden terwijl je met vrienden chat. Je kunt Pet Crush ook downloaden en offline spelen.

Pet Crush heeft een verscheidenheid aan items die je kunt verzamelen, waaronder armbanden, kettingen, hoeden, schoenen, jurken en accessoires. Je kunt ook de beste huisdierenskins in het spel vrijspelen door tien skins te krijgen. Met de huisdierenskins kun je het uiterlijk en de stijl van je personage aanpassen.

Pet Crush biedt meer dan 100 virtuele huisdieren die mooi, schattig en knuffelbaar zijn. Ze vormen een schattige aanvulling op je verzameling. Je kunt ze combineren met een skin naar keuze.

Hier zijn wat tips voor Pet Crush:

- Verhoog je level en krijg veel munten.
- Koop een aantal huisdieren uit de winkel.
- Voltooi een aantal opdrachten om je huisdieren een level omhoog te krijgen.
- Blijf bewegen om meer munten te verdienen, die je nodig hebt om je huisdieren een level omhoog te krijgen en om items uit de winkel te kopen.
- Deel je mooie huisdieren met je vrienden op Facebook of stuur ze berichten via Facebook Messenger.
Meer spellen als Pet Crush