Monster Temple

Monster Temple is een online spel dat gaat over kleur-matching monster categorieën. Je krijgt een kleur en een soort, en je moet drie of meer van hetzelfde type monster overeenkomen om een nieuwe klasse te creëren die "anders" is dan de vorige. In dit spel kunt u punten verzamelen voor uw prestaties. Er zijn ook verschillende niveaus, die u meer punten geven voor elk opeenvolgend niveau dat wordt uitgespeeld. Elk opeenvolgend level heeft een "level cap" waarin er een maximum aan monsters is dat je kunt evenaren.

De score voor elk monster wordt ingevuld door een combinatie van je kleur en de categorie van het monster. De motor van het spel, waarmee je van de ene monstergroep naar de andere kunt gaan en van de ene categorie naar de andere, is relatief eenvoudig te begrijpen. Bovendien kost het niet veel tijd om het spel uit te spelen.

Voordat je het spel gaat spelen, moet je de monster categorieën kennen: Color Extinguishers zijn rood, Blue Cogs zijn blauw, Green pulsars zijn groen, en Red Eliminators zijn rood. Je moet de Blauwe Kogeltjes aan andere Blauwe Kogeltjes koppelen om te zorgen dat ze van het bord verdwijnen en niet meer aan elkaar gekoppeld kunnen worden.
Meer spellen als Monster Temple