Emoji Match 3

Emoji Match 3 is een tegel-matching puzzel video game ontwikkeld door Gamedust. Het doel van het spel is om twee aangrenzende emoji`s te verwisselen en ten minste drie aaneengesloten emoji`s van dezelfde soort op een rij te maken. Spelers moeten voorzichtig zijn om het raster niet te vullen met te veel tegels, want als ze dat doen, is het game over voor hen. Emoji Match 3 heeft een geanimeerd themalied dat speelt voordat elke ronde begint, wat een van de belangrijkste redenen kan zijn waarom sommige mensen dit spel aantrekkelijker vinden dan andere tegel-matching spellen.

Hoe het wordt gespeeld

Elk level heeft een doel te bereiken, een tijdslimiet, en een extra tijd (voor elke groep) of ander leven (voor elke keer dat je tijdslimiet op is). De speler kan zijn zet ongedaan maken door op de "ongedaan maken" knop te drukken. Daarmee gaat het spel achteruit. Er zijn ook mogelijke zetten van de huidige tegel die je kunt bekijken door op de "volgende zet" knop te drukken.

Controls

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om je personage te besturen. Je kunt ook de "zet"-knop gebruiken, die het speelfiguur automatisch verplaatst.
Als je het speelfiguur op het bord hebt gezet, kun je het op elk veld zetten. Een van de sleutels tot succes is opletten waar je speelfiguur zich bevindt als hij op een veld wordt geplaatst voordat je kiest om te bewegen, omdat dat de plek zal zijn waar hij je volgende beurt zal beïnvloeden.
Meer spellen als Emoji Match 3