Coffee Puzzle

Coffee Puzzle is een uitdagend puzzelspel waarbij de spelers de puzzel moeten oplossen met hun cursor. Het doel van de Koffiepuzzel is om de twee kopjes koffie zo te verplaatsen dat ze elkaar raken en overeenkomen met de nummers in volgorde. Dit kan worden bereikt door op een van beide kopjes te klikken. Bij elk level staan specifieke instructies hoe het op te lossen en een uitleg waarom het op deze manier is opgelost.

Hoe te spelen

Vanuit het beginscherm, klik op de "nieuw spel" knop. Je komt dan in een scherm met een plaatje van twee kopjes koffie en wat instructies. Zodra u de instructies hebt begrepen, klikt u op de knop "play". Het spel zal u dan een nummer en twee kopjes koffie laten zien.

Controls

De speler kan twee muisknoppen gebruiken om de kopjes koffie te selecteren. Elke keer dat je op een kopje klikt, zal het kopje één plaats met de klok mee bewegen. Om een level op te lossen, klik je op de melkfles om het kopje te leiden in het uitzoeken waar het heen moet om overeen te komen met het nummer. Als je op een verkeerd kopje klikt, moet je het vanaf het begin opnieuw proberen.
Meer spellen als Coffee Puzzle