Pets Rush

Pets Rush, gemaakt door Famobi, is een van de leukste drie-op-een-rij spellen waarin je drie of meer blokken van dezelfde kleur moet matchen om ze te laten knallen en uiteindelijk drie dezelfde huisdieren moet matchen om ze te bevrijden en door te gaan naar het volgende level. Het spel schiet op, wat betekent dat de blokken naar boven bewegen.

Je moet de puzzels oplossen voordat er blokken naar boven komen, waarna je het level verliest. Hoe meer blokken je bij elkaar brengt, hoe meer punten je krijgt.

Je krijgt ook een kist en een sleutel die je bij elkaar moet brengen om de beloningen te krijgen die erin zitten. Je kunt ook power-ups krijgen, zoals een raket die helpt om een groter deel van de blokken op te ruimen en een verfkwast die een gebied met blokken dezelfde kleur geeft.

Hoewel dit spel makkelijk lijkt, moet je je vaardigheden op het gebied van puzzelen en kritisch denken inzetten. Het heeft eindeloze levels om je bezig te houden die steeds uitdagender worden. In tegenstelling tot sommige spellen is het geschikt voor alle leeftijden, en je kunt het op je computer of telefoon spelen. Het heeft ook een leuke 2D-weergave en stralende kleuren om het nog vermakelijker te maken.
Meer spellen als Pets Rush