Hit Or Knit

Breien en pool online spellen combineren het plezier van breien met de opwinding van het schieten van pool ballen - alles in één spel. Het is een combinatie die ervoor zorgt dat je meer wilt breien en vaker wilt poolen (en misschien zelfs deze twee activiteiten wilt combineren).
Er zijn in totaal 15 levels.
Je moet met je muis schieten op kleurrijke ballen die verbonden zijn door lijnen (ze vertegenwoordigen kleurverlopen).
Als alle ballen verbonden zijn, verdwijnen ze van het bord.
Elke bal heeft zijn eigen patroon, wat het soms moeilijk maakt om ze te vinden, maar ook het spel interessanter maakt; sommige kunnen makkelijk zijn, terwijl andere moeilijk zijn.

Elk level is een tafel met ballen om op te schieten. Je moet de kleurrijke ballen met elkaar verbinden, zodat ze van het bord verdwijnen. Hoe meer je er verbindt, hoe meer punten je verdient. Dit spel is leuk, maar je moet wel oppassen dat je niet de verkeerde kleuren raakt. Na elk level kun je in de winkel interessante dingen kopen om te breien.

Hit Or Knit is een geweldig online spel dat je op elk moment kunt spelen. Het is leuk en leerzaam, perfect voor kinderen en volwassenen. Als je van breien houdt, is dit zeker het spel voor jou. Veel succes!
Meer spellen als Hit Or Knit