Krismas Tiles

Krismas Tils is een gratis online tegel-matching puzzelspel ontwikkeld door Playrix. Spelers plaatsen om de beurt tegels op het bord om patronen te maken of ze met elkaar te verbinden. Het doel is om alle tegels van het bord te verwijderen voordat de tijd om is.

Het spel heeft twee modi: Klassiek en Tijdrit. In de spelstand Classic kunnen spelers kiezen uit drie moeilijkheidsgraden. In de modus Time Trial hebben spelers onbeperkte tijd om zoveel mogelijk puzzels te voltooien. Er zijn ook vier verschillende speelborden beschikbaar in beide modi.

Spelers beginnen met vijf stenen van hun eigen kleur. Vervolgens plaatsen ze één tegel per keer totdat ze Dall tien tegels op het bord hebben geplaatst. Elke steen moet verbonden zijn met een andere steen van dezelfde kleur. Verbonden stenen mogen elkaar niet raken. Als een speler een steen plaatst die verbonden is met een reeds geplaatste steen, zal deze verdwijnen. Als een speler alle speelstenen van het bord verwijdert, is het spel afgelopen.

Er zijn geen levens of continues in dit spel. Er is echter wel een scoretabel waar spelers hun scores kunnen vergelijken met die van anderen.

Dit spel is heel gemakkelijk te leren en leuk om te spelen. Het is perfect voor kinderen die van spelletjes houden waarbij concentratie nodig is, maar niet te veel moet worden nagedacht.
Meer spellen als Krismas Tiles