Pretty Tiles

Pretty Tiles is een puzzelspel waar je tegels met elkaar moet matchen. Je kunt de muis of het toetsenbord gebruiken om de tegels te verplaatsen en te draaien. Het doel van dit spel is om alle tegels op volgorde te krijgen door ze met elkaar te matchen. Het spel heeft twee modi: Classic mode en Time Trial mode.

Pretty Tiles heeft meer dan 100 miljoen downloads behaald op Google Play en Apple App Store. Volgens de ontwikkelaar is het in ongeveer twee weken gemaakt als een nevenproject voor zijn universitaire cursus. Hij had echter niet verwacht dat het zo populair zou worden.

De klassieke modus heeft vier levels, met elk 12 tegels. In elk level moet je de tegels van links naar rechts en van boven naar beneden ordenen. Elke tegel heeft zijn kleur en vorm. Er zijn drie soorten voorwaarden: vierkant, driehoek en cirkel.

Pretty Tiles is een spannend spel omdat het leuk is om te spelen en tegelijkertijd een uitdaging vormt. Het is ook moeiteloos te leren spelen. Ik weet echter niet of het bij iedereen goed zal passen. Als je van spellen houdt die wat strategie en denkwerk vereisen, is dit spel misschien iets voor jou.
Meer spellen als Pretty Tiles