1001 Arabian Nights 5

1001 Arabian Nights is een gratis online spel gemaakt door de makers van het best verkochte computerspel, One Thousand and One Nights. Treed binnen in de verhaalwereld van Scheherazade en verken verhalen uit een van de beroemdste verzamelingen mythen uit de geschiedenis.

Hoe te spelen

1. Klik op de afbeelding van het linkerpaneel, en de verhalenkaart van Scheherazade verschijnt op het scherm. Je kunt alle verhalen op deze kaart lezen en deelnemen aan het spel. Klik op de plaatjes om er meer over te weten te komen.
2. Klik op de "Speel het Verhaal" knop om een verhaal te lezen of ga verder met het spel door op de knop "Volgend Spel" te klikken, of klik op een willekeurige andere pagina om op een bepaald niveau te spelen.
3. Als je minstens drie keer klaar bent met lezen en verder wilt gaan naar pagina`s met nieuwe hoofdstukken, klik dan op "Verder Lezen."

Besturing

De muis en het toetsenbord kunnen gebruikt worden om het spel te besturen. Druk op de linker muisknop en beweeg de muis over het scherm, wat resulteert in een "Inhoudsopgave" venster met een lijst van hoofdstukken. Klik op de hoofdstukken die u wilt spelen om ze te lezen.Als u op de afbeelding van knoppen aan de linkerkant klikt, verschijnt er een pagina met een lijst van pagina`s. Klik op een pagina die u bevalt om naar die pagina te gaan.
Meer spellen als 1001 Arabian Nights 5