1001 Arabian Nights 4

Met de ontwikkeling van de technologie zijn de meeste online gaming bedrijven hun spel aan het opvoeren om je online games te brengen die je comfortabel op je slimme apparaten kunt spelen. 1001 Arabian Nights 4 is een serie van de 1001 Arabian Nights online spellen die je kunt installeren op je Android en iPhone apparaten.

Speel in de mysterieuze 1001 Arabian Nights met de koning en zijn valk, en los de puzzels op door drie of meer van dezelfde soort op een rij of in een kolom te matchen. Door de tegels met de speciale goederen te verwijderen, kunt u deze verzamelen door ze op de grond te laten vallen. Om een spellevel te voltooien, verwijder je alle speciale voorwerpen uit het level.

Er zijn instructies en handleidingen voor het spelen van het spel als je het nog nooit gespeeld hebt. Naarmate je verder speelt, leer je het spel beter begrijpen. Bovendien worden de besturingsopties getoond voordat je het spel begint.

Hoewel het spelen van online games vermakelijk is, moet je in de gaten houden hoeveel tijd je besteedt aan het spelen om verslaving te voorkomen.
Meer spellen als 1001 Arabian Nights 4