1001 Arabian Nights 3

Het derde deel in de 1001 Arabian Nights serie neemt je mee op een magische reis door Arabië. Help Scheherazade haar verhalen te vertellen en het koninkrijk te redden! Je moet Scheherazade deze keer helpen om verhaalmunten te verzamelen om verder te komen in het verhaal. Je zult je Match 3 vaardigheden moeten gebruiken om dit te doen. Er zijn ook verschillende bonusvoorwerpen om te verzamelen, die je zullen helpen bij je zoektocht.

De 1001 Arabian Nights 3 online game is een leuke en uitdagende manier om het klassieke verhaal te beleven. Test je Match 3 vaardigheden en kijk of je Scheherazade kunt helpen haar koninkrijk te redden! Het derde deel in de 1001 Arabian Nights serie, 1001 Arabian Nights 3, is nu beschikbaar om online te spelen.

In dit spel moet je Scheherazade helpen om verhaalmunten te verzamelen, zodat ze verder kan in haar verhaal en het koninkrijk kan redden. De gameplay is vergelijkbaar met de vorige spellen in de serie: je moet drie of meer dezelfde voorwerpen matchen om ze van het bord te verwijderen. Er zijn ook verschillende bonusvoorwerpen om te verzamelen, die je op je zoektocht kunnen helpen.
Meer spellen als 1001 Arabian Nights 3