1001 Arabian Nights 2

1001 Arabian Nights 2 is een gratis online spel dat spelers uitnodigt om een uitgestrekt gebied van de spelwereld te verkennen en te strijden tegen tegenstanders in turn-based gevechten. Het belangrijkste is dat de gameplay volledig op tekst is gebaseerd en geen graphics vereist. Het is perfect voor gamers die op zoek zijn naar iets nieuws!

Hoe te spelen

Elke speler begint het spel met een enkel karakter en een enkel paard dat kan worden opgewaardeerd om zijn snelheid, aanvalskracht en verdediging te verhogen. Het spel wordt gespeeld in beurten, waarbij elke beurt een dag in real-time voorstelt. Gedurende de dag kunnen spelers hun personages gebruiken om gebieden in de spelwereld te bezoeken (zoals steden, grotten of kastelen), met andere personages te praten, onderzoek te doen naar onderwerpen met behulp van boeken, op schattenjacht te gaan naar zeldzame voorwerpen en deel te nemen aan verschillende optionele quests.

Controls

De besturing is zo eenvoudig als het maar kan. Het spel gebruikt alleen de pijltjestoetsen om te bewegen en de spatiebalk om een aanval uit te voeren. Spelers kunnen zowel de pijltjestoetsen (links en rechts) als de spatiebalk gebruiken voor hun aanvallen. De tijd die een personage nodig heeft om te bewegen hangt af van zijn snelheidsattribuut, dat kan worden verhoogd door het paard te upgraden of het uitzonderlijk voedsel te geven.
Meer spellen als 1001 Arabian Nights 2