Tiny Jelly

Tiny jelly is een spel waarin je vier geleitjes van dezelfde grootte op een rij moet verbinden om ze te laten verdwijnen. Hoe meer geleitjes je klikt, hoe groter je puntenwaarde wordt. Hoe meer rijen je wegspeelt, hoe groter je combo wordt, wat een prachtige beloning betekent! Het spel begint langzaam, maar naarmate het vordert, wordt het sneller en sneller, wat soms verschrikkelijk moeilijk kan zijn.

Hoe te spelen

Door vier geleien van dezelfde grootte met elkaar te verbinden, verdwijnen ze van het bord. Als je een combo-bonus krijgt, kun je je combo-waarde verhogen. Om te verbinden, klik je op vier geleien tegelijk. Je kunt meerdere geleien tegelijk selecteren en ze verplaatsen zoals je wilt. Door op een gelei te klikken maak je een verbinding en verdwijnt deze van het bord.

Controls

Het spel kan gespeeld worden met je toetsenbord, muis, of touchscreen (gebruik je vinger om geleien te slepen en te selecteren).De controls zijn simpel: Links klikken - sleept de geselecteerde gelei Rechts klikken - wisselt de selectie omhoog en omlaag W/pijl omhoog - vergroot de selectie S/pijl omlaag - verkleint de keuze Spatiebalk - verwijdert alle geselecteerde geleien Esc of P (pauzeknop)- onderbreekt of hervat het spel.
Meer spellen als Tiny Jelly