Candy Rain 4

Candy Rain 4 is een puzzelspel waarin de speler zich een weg baant door verschillende levels door snoepstukken gemaakt van jello te verplaatsen. Het doel is om snoep touwen te maken en wedstrijden te maken om door de rangen te gaan. Bekijk dit nieuwe spel dat je uren zal vermaken!

How To Play

Het doel van Candy Rain is om de snoepstukjes zo te leiden dat ze matches kunnen maken van drie of meer snoepstukjes. Elk stuk kan tot vier verschillende kleuren en maten hebben, en elk level heeft een extra hoeveelheid andere gevormde stukken. Het spel verloopt in verschillende stadia, die hoofdstukken worden genoemd. Als de speler een groep tegenkomt met onvoldoende gelijke stukken, gaat een leven verloren, en moet de speler opnieuw beginnen bij het begin van het hoofdstuk.

Controls

Gebruik de muis om een stuk te selecteren. De linkermuisknop kan worden gebruikt om het stuk horizontaal te draaien, en de rechtermuisknop kan worden gebruikt om het horizontaal in omgekeerde richting te draaien. Als een snoepje is geselecteerd, kan de speler het werkje op elke lege plek op het snoeptouw plaatsen. Sommige onderdelen, zoals Jello en Gelatine, kunnen nooit bovenop andere stukken worden geplaatst. Draai sommige details voor het beste resultaat!
Meer spellen als Candy Rain 4