Zoo Boom

Zoo Boom is een leuk en leerzaam spel dat je vaardigheden uitdaagt bij het bouwen van je dierentuin. Je maakt een dierentuin in 90 levels met verschillende uitdagingen, zoals het verzamelen van honing voor de beren of het planten van zaden voor bloemen om hongerige voederdieren aan te trekken. Je zult planten moeten kweken om dieren van dezelfde soort aan te trekken. Het is een vermakelijk, stress-verlagend spel dat je gegarandeerd gelukkiger maakt! Er zijn twee speltypen in dit spel; avontuur en zandbak. In adventure mode, reis je van level naar level en bouw je verschillende dierentuinen.

How to Play

Om dit spel te spelen, moet je de spatiebalk gebruiken om een werktuig of dier te selecteren en activeren. De linker muisknop voor selectie en de rechter muisknop voor het annuleren van actie. In een level gebruik je de pijltjestoetsen om je te verplaatsen, de Z-toets om naar de dierentuingebouwen te gaan, of ESC om terug te gaan.Als je dit spel voor het eerst gaat spelen, lijkt het heel makkelijk. Er zijn maar twee gebouwen, maar als je er meer begint vrij te spelen, zul je merken dat het hebben van meer dieren complexer en ingewikkelder wordt omdat er onvoldoende ruimte is.

Controls

Om een dier of gereedschap aan je dierentuin toe te voegen, selecteer je ze en klik je vervolgens op de kaart waar je ze wilt toevoegen. U kunt ook de cijfertoetsen 1 - 9 gebruiken tijdens het spelen. Er zijn verschillende gereedschappen die je kunt gebruiken, zoals een schop waarmee je gaten kunt graven en hout kunt verwijderen; een pikhouweel waarmee je rotsen kunt delven; een bijl waarmee je bomen kunt omhakken; een waterslang waarmee je al je zaden en planten water kunt geven; een borstel waarmee je dieren kunt borstelen.
Meer spellen als Zoo Boom