Aqua Blitz

Aqua Blitz is een fysica-gebaseerd puzzelspel in een mythische waterwereld. Bouw, claim en verover eilanden met krachtige wezens om voedsel en munten te verdienen terwijl je je inzicht in het waterrijk verdiept. Aqua Blitz is eenvoudig te leren, maar uitdagend om onder de knie te krijgen.

Aqua Blitz is ontworpen voor spelers van alle niveaus: casual of professioneel, jong of oud! Het is perfect voor mensen op het werk tijdens hun lunchpauze, op school tijdens de pauze, of op weg naar huis van een avontuur in de echte wereld. Je kunt elk level in minder dan een minuut voltooien, dus je kunt tijd besparen door er een heleboel te bedwingen. Aqua Blitz is gratis te downloaden en te spelen, maar je kunt optionele items kopen om je spelervaring te verbeteren. Je kunt extra landen, wezens en boosts kopen voor wat uitdagendere levels.

Het doel van Aqua Blitz is om je eilanden te bouwen, op te eisen en te verdedigen. Het zou het beste zijn als je ook je wezens tegen indringers beschermt door strategisch kastelen op je eilanden te plaatsen. Als een wezen dat je bezit een ander wezen aanvalt, worden beide wezens vernietigd, en verdien je munten op basis van de sterkte van het aanvallende wezen.
Meer spellen als Aqua Blitz