Match Arena

Match Arena is een snelle, match-3 puzzelgame waarin je het in real-time tegen andere spelers opneemt om levels te voltooien en beloningen te verdienen. Met honderden stations om te spelen, heb je altijd een uitdaging. Match Arena is gratis te spelen, en je kunt beloningen verdienen naarmate je verder komt in de levels.

In Match Arena match je drie of meer tegels van hetzelfde type om ze van het bord te verwijderen. Als je tegels bereikt, ontploffen ze en verdwijnen ze, waardoor er meer ruimte overblijft om meer combinaties te maken. Je scoort punten voor elke tegel die je matcht, en het doel is om de meeste punten te verdienen voordat de tijd om is. Je kunt Match Arena wereldwijd tegen andere spelers spelen, maar je kunt ook op de computer spelen. Als je het tegen andere spelers wilt opnemen, kun je meedoen aan een matchmaking-wachtrij en worden gekoppeld aan iemand met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau.

Match Arena is een geweldige manier om je vaardigheden te testen en te zien hoe je het doet tegen andere spelers. Of je nu tegen de computer of tegen een andere speler speelt, je verdient beloningen naarmate je levels haalt. Je kunt de fooien gebruiken om power-ups te kopen waarmee je decks sneller kunt uitspelen, of je kunt ze opsparen om nieuwe outfits voor je personage te kopen.
Meer spellen als Match Arena