Match Adventure

Er is net een nieuw online spel uitgekomen! Het is een multiplayer adventure-based game waarin je je een weg moet zien te banen door drie werelden vol gevaren en puzzels. Je doel is om zo snel mogelijk te ontsnappen, maar je zult vele uitdagingen moeten overwinnen tijdens deze epische reis.Hoe te spelen

De speler bevindt zich in een vreemde, mysterieuze plaats die lijkt op een donkere, verlaten tempel. Er staan vreemde symbolen op de vloer en de grond is van stof. Ook is deze tempel niet volledig uitgegraven omdat rotsen en stenen veel plaatsen blokkeren. De speler moet de "Adventure Map" volgen, die hem door drie werelden leidt om een uitgangsportaal te bereiken dat hem terugbrengt naar zijn wereld. Er zijn meerdere paden door elke wereld, maar naarmate je verder komt, wordt je pad moeilijker omdat je nieuwe vijanden tegenkomt die je direct kunnen doden als ze je aanraken of contact maken met je huid.

Controls

Gebruik je muis om met de voorwerpen in het spel te spelen. Sommige voorwerpen, zoals de deur, kun je openen door erop te klikken, terwijl je andere, zoals de schatkist, moet verslepen. Gebruik de pijltjestoetsen om vooruit en achteruit te gaan, en draai naar links of rechts om je te verplaatsen.
Meer spellen als Match Adventure