Candy Match

Candy Match Game is een eenvoudig en verslavend puzzelspel waar je paren van snoep items van dezelfde kleur moet matchen. Als je net zoveel van snoep houdt als wij, zul je Candy Match Game met plezier spelen. In dit leuke spel, passen spelers identieke snoepjes in een rij, kolom, of diagonaal om punten te scoren. De eerste speler die 20 punten scoort, wint het spel. Hier zijn vier tips over hoe je het Candy Match Game als een pro kunt spelen:

1. Begin met een rij snoepjes: Het eerste wat je wilt doen is je snoepjes op een rij zetten. Zorg ervoor dat ze allemaal identiek zijn en in dezelfde richting staan. Als je rij klaar is, is het tijd om ze op elkaar af te stemmen.
2. Maak het niet te ingewikkeld: Dat je rij er aan de buitenkant perfect uitziet, wil nog niet zeggen dat hij er aan de binnenkant ook perfect uit moet zien. Hier en daar een foutje is niet erg - het hoort tenslotte een beetje rommelig te zijn.
3. Groepeer je snoepjes op kleur: Nadat je een aantal snoepjes op elkaar hebt afgestemd, is het tijd om ze op kleur te groeperen. Dit maakt het makkelijker
Meer spellen als Candy Match