Candy match 2

In dit leuke en interactieve spel is het de bedoeling om 3 dezelfde emoji te matchen. Bijvoorbeeld, als je een geel hart hebt, gevolgd door een rood hart, gevolgd door een blauw hart, dan kun je deze drie harten omwisselen voor een van een willekeurige kleur (geel of anders) om je antwoord te krijgen. De emoji`s kunnen in elke volgorde worden gecombineerd, en er is geen goed of fout antwoord.

Hoe wordt het gespeeld

Match drie of meer emoji`s van dezelfde kleur op een rij om een punt te winnen. Een echte speler is altijd alert voor mogelijkheden om sets van 3 of meer identieke emoji`s te maken. Wees op zoek naar unieke emoji`s waarmee je magische combinaties kunt maken! De speler met de meeste punten wint.

Controls

Wisselen: Als je een stukje wilt omwisselen, tik je erop en sleep je het naar de andere emoji. Om ongedaan te maken wat je net hebt gedaan, tik je op het stukje en trek je het terug naar waar je het vandaan hebt. Nadat u een wedstrijd hebt voltooid, tikt u op de knop `Doorgaan`. Als u vastzit en geen wedstrijden meer kunt maken, tikt u op de knop `Hint` voor hulp.
Meer spellen als Candy match 2