Garden Tales 2

Garden Tales 2 heeft een gloednieuwe wereldkaart voor het tegel-matching plezier dat het eerste spel zo beroemd maakte. Vind een groot aantal nieuwe uitdagingen om aan te pakken. De tuinkabouters hebben veel zorg besteed aan het cultiveren en verzorgen van de boomgaarden en fruitgebieden die je bezoekt in dit bejeweled spel. Verzamel fruit door rijen van drie of meer identieke items te vormen. Het fruit zal verschuiven als je de posities van twee aangrenzende tegels verwisselt. Wanneer drie of meer van een soort worden gecombineerd, zullen ze "knallen" en verdwijnen.
De vereisten van elk level worden aan het begin van het spel vermeld. Je kunt maar zoveel bewegingen maken tot je geen opties meer hebt. Aan de linkerkant van het houten paneel boven de tegels, zie je het aantal bewegingen dat je nog over hebt.
Om een level te voltooien, kan je gevraagd worden om een specifiek soort fruit te verzamelen of om voorwerpen naar de onderkant van het raster te verplaatsen. Om de tuin er in andere levels goed uit te laten zien, moet u misschien klonters vuil of ijs verwijderen, of een mix van deze taken uitvoeren.
Meer spellen als Garden Tales 2