Fish Story

Fish Story is een online spel met een eenvoudig concept: je moet 3 of meer onderwater wezens matchen, zoals kwallen, schelpen, of inktvissen. Als je een fan bent van de old-school match 3 games, dan is dit een spel voor jou. Met 400 levels en drie spelmodi om uit te kiezen, zal het je uren vermaken. Je hebt geen manier om te verliezen! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens een heleboel prestaties vrij te spelen dankzij de Google Play Game Center integratie.

De gameplay is eenvoudig. Er zijn vier speltypen, met drie moeilijkheidsniveaus om uit te kiezen. Je hoeft alleen maar op de wezens te tikken of te klikken om ze te laten overeenkomen, en je verdient meteen een punt. Hoe meer combinaties je maakt, hoe hoger je score.

Fish Story is ook geoptimaliseerd voor meerdere apparaten, zoals tablets en smartphones. Je kunt het spel in liggende of staande modus spelen, waardoor het beter is voor tabletgebruikers. Het heeft ook Google Play Game Center-integratie, zodat prestaties kunnen worden vrijgespeeld met behulp van de Android-versie van Game Center.
Meer spellen als Fish Story