Yummy Tales

Yummy Tales is een online puzzelspel dat match-3 en verborgen voorwerp puzzels combineert. Het heeft een unieke kunststijl en is geschikt voor alle leeftijden. Je kunt het spel spelen op je computer of mobiele apparaat; elk spel duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Yummy Tales heeft meer dan 300 levels met een quest-gebaseerde en een tijd-gebaseerde spelmodus. Je kunt sterren verdienen door levels te voltooien, die je kunt inwisselen voor nieuwe spreuken om je te helpen puzzels op te lossen. En als je vrienden op Facebook hebt, kun je ook hun hulp vragen. Bovendien speel je met elk nieuw level een nieuwe wereld vrij, wat het spel nog leuker maakt.

Yummy Tales is makkelijk te leren en moeilijk om onder de knie te krijgen. Meer dan 300 puzzellevels zijn voor jou nadat je de tutorial hebt voltooid. Er zijn drie soorten puzzels: Match-3, Verborgen voorwerp en Avontuur.

Het spel is verdeeld in verschillende werelden - de Boswereld, de Feeënwereld en de Vlinderwereld. Elke wereld heeft zijn eigen puzzels die overwonnen moeten worden om verder te komen in het spel.

Yummy Tales is het perfecte spel voor kinderen en volwassenen. Het vereist het gebruik van zowel logica als creativiteit om puzzels op te lossen. De gameplay zorgt voor een leuke ervaring, en het is gemakkelijk om met je kinderen te spelen.
Meer spellen als Yummy Tales