Jungle Match

In Jungle Match moet je verschillende dieren aan elkaar koppelen om punten te scoren. Er zijn 4 verschillende diersoorten die je bij elkaar kunt passen: leeuwen, tijgers, giraffen en olifanten. Je moet proberen om zoveel mogelijk dieren van hetzelfde type aan elkaar te koppelen om de meeste punten te krijgen. Het spel is getimed, dus je zult snel moeten werken om de best mogelijke score te halen. Er zijn ook bonuspunten die je kunt verdienen door bepaalde combinaties van dieren aan elkaar te koppelen.

Jungle Match is een spannend en verslavend online spel dat je uitdaagt om dieren in de jungle aan elkaar te koppelen. Het spel is eenvoudig te spelen en heeft een eenvoudige maar uitdagende gameplay. Je moet twee dezelfde dieren verticaal of horizontaal matchen om punten te scoren. Het spel wordt uitdagender naarmate u hogere niveaus bereikt. Er zijn in totaal 10 levels in het spel. Speel nu Jungle Match en kom erachter!

Jungle Match neemt je mee op een match-3 reis door de jungle! Je moet 3 of meer dieren bij elkaar matchen om punten te scoren. Als je meer dan 3 dieren bij elkaar kunt matchen, verdien je bonuspunten. Het spel is getimed, dus je moet snel werken om een zo hoog mogelijke score te halen.
Meer spellen als Jungle Match