Treasures Of The Mystic Sea

Mystic Sea is een nieuw verborgen voorwerpenspel dat je betovert. Kruip in de huid van een nautische ontdekkingsreiziger en verken een avontuur van je leven. Met meer dan 100 puzzels om op te lossen en tientallen adembenemende scènes, is Mystic Sea een van de meest meeslepende verborgen voorwerp avonturen ooit.
Je speelt als een piratenkapitein op zoek naar een schat in de mystieke zee. Terwijl je verschillende eilanden en zeeën verkent, ga je de strijd aan met piraten, haaien en andere wezens om de meest waardevolle schat te vinden. Het spel heeft prachtige graphics en leuke, verslavende gameplay. Het is perfect voor avonturiers van alle leeftijden. Het doel van het spel is om alle schatten te vinden terwijl je gevaarlijke wezens in het water vermijdt. Het spel heeft 11 levels en is gezinsvriendelijk.

Treasures of the Mystic Sea is een leuk en uitdagend spel waar maximaal vier spelers tegelijk van kunnen genieten. In dit spel verkennen de spelers het gezonken schip en vinden ze schatten. De schatkaart kan spelers helpen bij het vinden van de schat, maar spelers kunnen ook punten verdienen door schatten te vinden en uitdagingen te voltooien. Er zijn ook bonus items die gevonden kunnen worden in het gezonken schip, dus spelers hebben genoeg mogelijkheden om beloningen te krijgen. Dit is een uitstekend spel voor vrienden of families die samen plezier willen maken.

In dit spannende spel speel je als schatzoeker op een reis om de meest waardevolle schatten in de Mystieke Zee te vinden. Het spel biedt non-stop spel met honderden beloningen, dus je kunt blijven spelen tot je de perfecte schat hebt gevonden.
Meer spellen als Treasures Of The Mystic Sea