Candy Rain 7

Candy Rain 7 is een puzzel-stijl spel dat dezelfde verslavende en uitdagende gameplay biedt als de vorige spellen in de serie. De speler moet drie of meer van zijn snoepjes horizontaal, verticaal of diagonaal met elkaar verbinden. Het bevat meer dan 12 uur aan nieuwe levels, verschillende powerups en boosters, en een match 3 systeem waarbij spelers hun moves kunnen combineren voor betere resultaten. Dit spel is geüpdatet met leuke nieuwe spelmechanismen die geleidelijk worden geïntroduceerd om het spannend te houden zonder nieuwkomers te overweldigen.

Hoe te spelen:
De gameplay is vrij eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.
Spelers moeten drie of meer snoepjes horizontaal, verticaal of diagonaal met elkaar verbinden. Spelers kunnen ketens maken door hun snoepjes in dezelfde richting te combineren. Het is handig als spelers drie of meer snoepjes van dezelfde kleur hebben die worden geblokkeerd door andere snoepjes om een kolom of lijn vrij te maken.Powerups en boosters:
De verschillende powerups en boosters zijn ontworpen om spelers te helpen hun resultaten te verbeteren, soms botsen ze lukraak tegen andere boosters die ze eerder hebben gebruikt.

Controls:
Spelers kunnen ervoor kiezen om dit spel te spelen met hun toetsenbord of een muis, beide zijn vrij eenvoudig te gebruiken, en beide werken prima.Om het spel te starten, klik je op de "PLAY NOW" knop in het scherm. U moet in staat zijn om veel verschillende opties, die omvatten te zien - het selecteren van niveaus, het bekijken van uw prestaties, het bekijken van uw badges, en het bekijken van statistieken. Als je de gedetailleerde instructies over hoe je dit spel kunt spelen wilt bekijken, raden we je aan op de knop "Hoe te spelen" te klikken, die je naar een pagina zal brengen waar je alle informatie over hoe te spelen zult hebben. Je kunt deze informatie ook krijgen door op F1 te drukken terwijl je dit spel speelt.
Meer spellen als Candy Rain 7