Jewels Blitz 4

Stel dat je van edelsteen-ruilen houdt, type dan één of meer edelstenen van dezelfde kleur en verwijder ze van het bord. Je kunt ook twee aangrenzende edelstenen verwisselen om een ketting te maken. Het spel bestaat uit vier speltypen: klassiek, tijdrit, bewegingslimiet en puzzelspellen.

Het klassieke speltype is de standaardmodus waarin je onbeperkte tijd hebt om zo veel mogelijk edelstenen weg te spelen. De tijdrit is een race tegen de klok waarin je zo veel mogelijk edelstenen moet wegspelen voordat de tijd om is. De bewegingslimiet is vergelijkbaar met de klassieke modus, maar met een beperkt aantal zetten. In de Puzzelmodus krijg je een specifiek bord voorgeschoteld, dat je in een beperkt aantal stappen moet wegspelen.

De bewegingslimiet is vergelijkbaar met de klassieke modus, maar met een beperkt aantal zetten. In de puzzelmodus krijg je een specifieke bordconfiguratie voorgeschoteld, die je in een beperkt aantal activiteiten moet oplossen. Afhankelijk van je prestaties krijg je een score van drie sterren. Kun je in alle vier de speltypen een perfecte score halen?

In de Puzzelmodus krijg je een specifiek bord te zien, dat je in een beperkt aantal zetten moet zien weg te spelen. De puzzelmodus is de meest uitdagende van de vier modi, omdat je moet uitzoeken hoe je het bord wegspeelt met het beperkte aantal zetten.

Als je op zoek bent naar een leuk, verslavend spel om je urenlang mee te vermaken, dan is Jewels Blitz 4 de perfecte optie. Met verbluffende graphics en uitdagende levels zal dit spel je zeker bevallen.
Meer spellen als Jewels Blitz 4