Donut frvr

In dit spel moet je Donut de donut helpen ontsnappen uit de frituurpan door over de obstakels in je weg te springen. Het spel is eenvoudig te spelen maar uitdagend om onder de knie te krijgen, dus je zult snel moeten zijn als je wilt winnen.

1. Doel van het spel
Het doel van het spel is om Donut de donut te helpen ontsnappen uit de frituurpan door over de obstakels in je weg te springen. Probeer niet door de frituurpan gegrepen te worden, en zorg ervoor dat je onderweg zoveel mogelijk donuts verzamelt.

2. Hoe speel je het spel
Om het spel te spelen, klik op de "speel" knop hieronder. Zodra het spel begint, zie je een donut op het scherm. Je moet je muis gebruiken om de donut te verplaatsen en over de obstakels in je weg te springen. Zorg ervoor dat je onderweg zo veel mogelijk donuts verzamelt. De eerste speler die al zijn donuts heeft verzameld, wint het spel.

De graphics in het spel zijn eenvoudig maar effectief. Het spel is perfect voor iedereen die van donuts houdt en zijn spelervaring naar een hoger niveau wil tillen. Als je op zoek bent naar een leuk online spel dat je gratis kunt spelen, dan is Donut frvr zeker het proberen waard.