Pool Rush

Pool Rush is een spannend en verslavend online spel dat net is uitgebracht, met unieke graphics en een draai aan het traditionele poolspel. Dit spel is gemaakt door dezelfde mensen die One Tapper tot een van de populairste online spellen op FunOrb maakten.

Speleigenschappen:
1. Pool rush is een puzzelspel voor 3 spelers waarin je de ballen in en rond de pooltafel kunt manoeuvreren. Het doel is om de andere kant van de tafel te bereiken, waar je bal in een van de drie naast elkaar liggende sleuven zal vallen. Hoe lager een bal in de juiste gleuf valt, hoe meer punten je verdient. Als je bijvoorbeeld vlak na elkaar op de ene bal valt, krijg je 2 punten in plaats van telkens maar één. Je doel is om met een zo hoog mogelijke score aan de andere kant van de tafel te komen.

2. Tijdens het spelen zul je een glimmende gouden tafel opmerken met een gigantische keu-bal ernaast. Dit is je kans om je punten te verzilveren en door te gaan naar het volgende level! Je kunt je punten gebruiken door erop te tikken.

Pool rush is een perfect spel voor alle leeftijden, omdat elk level uitdagender wordt naarmate je vordert. Je zult dit spel steeds opnieuw ervaren als je probeert je highscores te verbeteren! Als je nog nooit een van de vele andere spellen op FunOrb hebt gespeeld, is pool rush de perfecte plek om te beginnen. Samen met pool rush, kunnen vele andere puzzelspellen worden gespeeld in enkele minuten, terwijl ze eindeloze uren van entertainment bieden.