2 Suits Spider Solitaire

Spider Solitaire is eenvoudig maar uitdagend als de hel. Je doel is om alle kaarten te elimineren door 4 kaarten van dezelfde kleur te matchen en ze uit het spel te verwijderen. Klinkt eenvoudig, maar het is best lastig omdat er zoveel mogelijke uitkomsten zijn.

1. Hoe te spelen

Spin aan het wiel om het spel te starten. Je mag er niet naar kijken. Je kunt de kaarten binnenin niet zien. Het enige wat je kunt zien is de spil. Als je snel aan het wiel draait, kun je sommige kaarten uit de stapel verwijderen terwijl je andere (de kaarten die je nodig hebt voor de volgende truc) in je hand houdt. Dit is waar het spel om draait. Hoe goed je dit doet, bepaalt hoeveel punten je scoort en hoe vaak je speelt. Om Spider Solitaire te spelen, moet je een gratis app downloaden en installeren in de App Store of Google Play. De app zal je helpen om het spel te spelen en om de score bij te houden. Zodra je de app hebt gedownload, kun je inloggen en het spel spelen zoals je normaal ook zou doen. Je moet een paar dingen doen om te begrijpen hoe het spel werkt.

2. Kies de kleur die je kwijt wilt

Het eerste wat je moet doen is de kleur kiezen die je kwijt wilt. De kaarten in dit pak zijn "vervloekt" of "vervloekt". Dit betekent dat het geen goede kaarten zijn. Om het spel volledig te begrijpen, zul je tegen verschillende soorten tegenstanders moeten spelen. Welke kleuren zijn goed tegen welk soort tegenstanders? Zo kun je je speelstijl aanpassen aan de situatie.

3. Verwijder de kaarten van de stapel

Nadat je de kleur hebt gekozen waarvoor je kaarten wilt verwijderen, is het volgende dat je moet doen, ze van de stapel verwijderen. Kaarten worden niet uit het spel verwijderd, maar eerder "vergrendeld" of "vervloekt". Je kunt dit zien gebeuren wanneer het wiel stopt met draaien. Als je dit hebt gedaan, moet je het doen met de kaarten die overblijven in je hand.

Dit is een leuk kaartspel dat gemakkelijk te leren en snel te spelen is. Je kunt het 15 minuten spelen of urenlang spelen. Het is helemaal aan jou. Geen enkele regel zegt dat je volgens dezelfde regels moet spelen die andere mensen spelen. Je kunt de meester zijn van je deck, en iedereen kan daar niets aan doen.