Mahjong Time

Heb je ooit een spel willen spelen, maar wist je niet waar je moest beginnen? Vond je de tutorial te ingewikkeld, of leek de moeilijkheidsgraad te hoog voor je?

Mahjong is een Chinees spel dat meer dan 2000 jaar geleden is ontstaan. De oude versie van dit spel heeft verschillende niveaus en puzzels, waardoor het veel leuker is dan de moderne versie.

Als je van klassieke Chinese bordspellen zoals dammen of dominos houdt, zul je Mahjongg Time geweldig vinden! Het is alsof er een compleet nieuwe wereld van competitief en coöperatief plezier voor je opengaat, met slechts een klein inschrijvingsbedrag.

Met meer dan 40 unieke competitieve en coöperatieve levels (er komen er steeds meer bij), is er voor ieder wat wils. En het beste van alles? Er zijn geen speciale regels of stappen die je uit je hoofd moet leren - je kunt het zo vaak spelen als je wilt zonder dat het saai wordt.

Bij Mahjong Time geloven we dat competitie het beste in mensen naar boven brengt. Daarom ondersteunen we gebruiksvriendelijke spellen met verschillende uitdagende niveaus en bevredigende overwinningen. Dus als je op zoek bent naar een opwindend nieuw match-3-spel om je te vermaken, probeer dan Mahjong Time: Een nieuw online spel met verschillende niveaus en puzzels!