Mahjong Cards

Mahjong Cards is een online spel dat het Chinese mahjongspel simuleert. Het spel wordt gespeeld met een set van Mahjong tegels, die zijn verdeeld in suites. Er zijn vier verschillende kleuren, elk met een uniek symbool. Het doel van het spel is om alle tegels van het bord te verwijderen door paren van identieke tegels te matchen. Elke speler kiest om de beurt twee dezelfde stenen, en als deze overeenkomen, worden de stenen van het bord verwijderd.

Het spel is afgelopen als alle stenen van het bord zijn verwijderd, of als één speler geen zetten meer over heeft. Mahjong Cards kan gespeeld worden met echt geld of met virtuele valuta. Virtuele valuta kunnen met echt geld worden gekocht en kunnen worden gebruikt om items in het spel te kopen, zoals nieuwe tegelsets of avatarkleding. Echt geld kan ook worden besteed aan voorwerpen in het spel, maar kan niet worden gebruikt om direct virtuele valuta te kopen.

Mahjong Cards is een gratis te spelen spel en vereist geen abonnement. Er zijn geen advertenties in het spel en alle in-game content is beschikbaar voor alle spelers. Er zijn geen microtransacties in het spel. Mahjong Cards is een spel voor één speler en vereist geen internetverbinding om te spelen. Het spel is momenteel beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands en Japans.