Princess Dirty Home Changeover

Princess Dirty Home Changeover is een online spel waar spelers het huis van een prinses moeten beheren. De gameplay doet denken aan het Point and clicks avontuur, waarbij de speler op objecten klikt om ze met elkaar te laten interageren. Princess Dirty Home Changeover is een online spel waar spelers het huis van een prinses moeten beheren. De gameplay doet denken aan het Point and clicks avontuur, waarbij de speler op voorwerpen klikt om ze met elkaar te laten communiceren.

In het spel krijgen de spelers een hint over wat ze met elk voorwerp moeten doen. Als ze eenmaal doorhebben hoe ze alle voorwerpen op de juiste manier op elkaar kunnen laten inwerken, kunnen ze door naar de volgende puzzel. De puzzels beginnen eenvoudig en worden naar het einde van elk level toe steeds moeilijker.

Het spel bevindt zich momenteel in een bètafase zonder geldklopperij. Een beperkte hoeveelheid content zal worden uitgebreid naarmate er meer geld beschikbaar komt om het spel verder te ontwikkelen.

In het spel krijgen spelers een hint over wat ze met elk object moeten doen. Als ze eenmaal weten hoe ze alle dingen op de juiste manier op elkaar kunnen laten inwerken, kunnen ze door naar de volgende puzzel.