Princess First College Party

Als je ervan houdt om je op te maken voor een feestje en in het middelpunt van de belangstelling te staan, dan is dit misschien wel het spel voor jou! The Game Princess is een head-to-head mode platform spel waar je je avatar creëert. Er zijn veel verschillende outfits om uit te kiezen, en je kunt spelen als een prinses, mode-ontwerper, of mode stylist. Je ontwerpt je kleding en accessoires in het spel totdat je een killer look hebt gecreëerd die iedereen zal willen kopiëren.

De prinsessen gaan naar dezelfde universiteit, waaronder Ariël, Elsa en Rapunzel. Tijdens het spelen blijf je verschillende jurkontwerpen en accessoires maken, wat betekent dat het aan jou is of je tijd hebt voor zowel het spel als het feesten.

Je college-avontuur begint met een groep nieuwe vrienden. Van de prinsessen tot hun studievrienden, er is een verscheidenheid aan personages om te ontmoeten. De vriendschappen die je zowel on- als offline sluit zullen belangrijk zijn, omdat ze van pas komen als je een topscore wilt halen of zelfs wilt lachen voor het volgende level.

De game bevat een verscheidenheid aan jurkontwerpen waarmee je bijna elke outfit in je kast kunt matchen. De 5 belangrijkste prinsessen, waaronder Ariël, Rapunzel, Elsa, Anna en Jasmine, hebben verschillende stijlen.